19. oktober 2019
borgerne i lokalområdet omkring Kalvehave og på Møn bliver ladt i stikken, mener Flemming Tejmers, talsmand for det nye Lindholm Udvalg under MønNU. Foto: SJ-Medier
borgerne i lokalområdet omkring Kalvehave og på Møn bliver ladt i stikken, mener Flemming Tejmers, talsmand for det nye Lindholm Udvalg under MønNU. Foto: SJ-Medier
Foto: Lene K
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: MønNU indkalder til møde om Lindholm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MønNU indkalder til møde om Lindholm
Vordingborg - 07. december 2018 kl. 17:01
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er vores opfattelse, at borgerne i lokalområdet omkring Kalvehave og på Møn bliver ladt i stikken i den verserende debat om folkeret og medmenneskelighed, skriver Sjællandske.

arrow Læs også: Lindholm: Borgmester talte for døve øren

Disse ord kommer fra Flemming Tejmers, talsmand for det nye Lindholm Udvalg under MønNU. Udvalget har som sin første opgave efter dannelsen torsdag indkaldt borgere på Møn og i Kalvehave til et borgermøde om udrejsecentret i januar. Meningen er, at borgere og forretningsliv bliver hørt vedr. regeringens planer.

- De kommunikerede rammer for et sådant udrejsecenter virker utroligt angstprovokerende på os, der lever i et økonomisk sårbart turistområde, fortsætter Flemming Tejmers og peger på, at Kalvehave og Møn med Lindholm som udrejsecenter har udsigt til, at Folketinget blot flytter kriminalitet fra Ikast-Brande Kommune til Sydsjælland.

Lindholm Udvalget i MønNU er gået i dialog med Kalvehave Lokalråd, Stege & Omegns Lokalråd, Handelsstandforeningen i Stege, Vordingborg Kommune, Folkemøde Møn m.fl. for at man i fællesskab kan indkalde til borgermødet. Det er endnu ikke afgjort, hvornår i januar mødet vil blive holdt, skriver Sjællandske.

arrow Kalvehave: Vi frygter kriminaliteten fra Lindholm
09. december 2018 kl. 04:55 Opdateret: kl. 00:19
arrow V-profil beklager og sletter julefrokost-tweet efter kritik
08. december 2018 kl. 12:04 Opdateret: kl. 12:04
arrow Venstre-ordfører i modvind efter mad-tweet fra julefrokost
08. december 2018 kl. 10:21 Opdateret: kl. 10:22

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk