3. juni 2020
Rene Harms, Lutz Crenzien og Thomas Krøll flytter den fælles virksomhed, Møn Bolcher, væk fra Sukkerfabrikken og ud til Katedralvej i Stege om to år. Arkivfoto: Lene C. Egeberg
Rene Harms, Lutz Crenzien og Thomas Krøll flytter den fælles virksomhed, Møn Bolcher, væk fra Sukkerfabrikken og ud til Katedralvej i Stege om to år. Arkivfoto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møn Bolcher flytter fra Sukkerfabrikken om to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møn Bolcher flytter fra Sukkerfabrikken om to år
Vordingborg - 02. august 2018 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kun et år efter, at Møn Bolcher næsten fordoblede sit areal på Sukkerfabrikken i Stege, er pladsen allerede blevet for trang igen.

De cirka 900 kvadratmeter fordelt på to afdelinger på Sukkerfabrikkens område vil snart ikke længere slå til, og derfor har Møn Bolcher nu købt Katedralvej 26 i Stege, som ellers har ligget tom, siden den gamle SuperBest-forretning lukkede for fire år siden.

- Vi fik et godt tilbud, siger René Harms, der ejer Møn Bolcher sammen med Lutz Crenzien og Thomas Krøll.

Da Møn Bolcher har et par års opsigelse på lejemålet på Sukkerfabrikken, står flytningen dog ikke lige for døren - og det er nok meget godt det samme, mener René Harms:

- Der skal bygges totalt om på Katedralvej, så det er dejligt, vi har et par år til det, så vi ikke gør noget forhastet. Så flytter vi gradvist, og det bliver nok bolchedelen , der flyttes til sidst, siger han.

På Katedralvej får Møn Bolcher 1400 kvadratmeter at gøre godt med, og samtidig får de alt under ét tag i modsætning til de nuværende forhold på Sukkerfabrikken, hvor lejemålet er delt op i to afdelinger.

- Vi bruger tid på at flytte fra ét lokale til et andet. Det er upraktisk, men det vidste vi godt, det ville blive, da vi udvidede på Sukkerfabrikken. Det var bare den bedste løsning på det tidspunkt, siger Rene Harms.

Læs Sjællandske onsdag

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk