13. maj 2021
Tidligere museumsinspektør Per Ole Schovsbo håber på stemmer nok, så Realdania vil kigge på mølleprojektet igen. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Tidligere museumsinspektør Per Ole Schovsbo håber på stemmer nok, så Realdania vil kigge på mølleprojektet igen. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Møllefolk har brug for stemmer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Møllefolk har brug for stemmer
Opdateret 19. april 2021 kl. 12:12
Vordingborg - 19. april 2021 kl. 09:27
Af Nina Lise

Folkene bag Theisens Papirværk beder om hjælp. De har brug for penge til restaureringen af den gamle vandmølle i Vintersbølleskoven, og derfor har de søgt Realdanias »Underværker«.

Der er dog en lille hage. De skal have 500 stemmer for at komme i betragtning, og næste ansøgningsfrist er allerede tirsdag 20. april klokken 12. Derfor gælder det om at komme til tasterne i en fart, hvis man vil støtte papirværket.

- Vi søger Realdanias »Underværker«, som kræver 500 stemmer for at blive behandlet af fondsbestyrelsen. Vi vil derfor opfordre så mange som muligt til at gå ind på www.underværker.dk og giv os en stemme, lyder det fra Per Ole Schovsboe fra arbejdsgruppen, der kæmper for at bevare den gamle mølle.

De frivillige i Vintersbølleskoven vejrede ellers morgenluft, da Realdania uventet viste interesse for restaureringen af den gamle vandmølle. Men det blev til et nej. Der kommer ingen penge fra Realdania i denne omgang.

- Vi må indkassere en stor skuffelse, fordi Realdania ikke kunne eller ville bevilge de knap tre millioner kroner til hele husets istandsættelse, som vi havde haft grund til at forvente, lyder det fra Per Ole Schovsboe.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk