23. oktober 2018
Der var godt besøgt på Stars, hvor publikum tog godt imod Minds of 99. Foto: Claus Vilhelmsen
gallery icon

Se billedserie

Der var godt besøgt på Stars, hvor publikum tog godt imod Minds of 99. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Minds of 99 gjorde det igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Minds of 99 gjorde det igen
Vordingborg - 13. november 2017 kl. 09:06
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Minds of 99 er som tiden er gået, røget ud af kategorien talenter. De har været i offentlighedens søgelys, siden de vandt DR's Karrierekanonen i 2013, og siden har de vundet den ene pris efter den anden. De har udviklet sig og kan godt tillade sig at kalde sig en fast del af den danske musikscene.

Da de gæstede Stars i 2015 var de gode, men ikke mange havde fundet vej til spillestedet for at opleve dem. Det til trods for, at de havde væltet Orange Scene i Roskilde samme år, og koncerten blev i flere medier hædret som den bedste åbning af festivalen langt tilbage.

Det billede ændrede sig lørdag, hvor markant flere havde fået øjnene op for, at i Vordingborg på Stars ventede en musikalsk oplevelse.

Begejstringen var da også stor, og som en af arrangørerne tankefuldt bemærkede, da han blev stillet spørgsmålet, om han syntes, de er bedre denne gang:

- De er blevet dygtigere.
Og det var de. De to års ekstra erfaring kunne både høres og ses. Selvbevidstheden nåede ud over scenekanten, og publikum tog godt imod Minds of 99.

Publikum fik selvfølgelig en hel del af det gamle repertoire med »Det er Knud, der er død« i spidsen, men gruppen har også fornyet sig.

I oktober i år indspillede Minds of 99 EP'en »Solkongen del 1«, og i marts sidste år udkom »Hjertet følger med«. Det blev taget godt imod på Stars, hvor de fremmødte havde svært ved at få nok.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk