5. juli 2020
Heino Hahn (i midten) og Marie Hansen er ikke længere partifæller i DF. Hahn er hoppet over til herren til venstre, Jørn Rasmussen, fra Nye Borgerlige. Foto: J.C. Borre Larsen
Heino Hahn (i midten) og Marie Hansen er ikke længere partifæller i DF. Hahn er hoppet over til herren til venstre, Jørn Rasmussen, fra Nye Borgerlige. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mindretalsgruppe vil stå sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mindretalsgruppe vil stå sammen
Opdateret 26. maj 2020 kl. 16:18
Vordingborg - 26. maj 2020 kl. 13:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste uges store politiske nyhed i Vordingborg Kommune - John Pawlik og Heino Hahns farvel til DF og goddag til Nye Borgerlige - får ingen betydning for samarbejdet i blå blok.

Det mener Venstres gruppeformand, Karina Fromberg, som har haft en snak med både Heino Hahn og DF's Marie Hansen.

- Vi lægger op til samarbejde, og at det er en mindretalsgruppe, der står sammen, siger Karina Fromberg.

I budgetaftalen 2020-2023 har såvel Marie Hansen, som John Pawlik og Heino Hahn sagt ja til et nyt rådhus i Vordingborg. Det er bestemt ikke Venstres kop te.

- Der vil altid være ting, hvor vi ikke er 100 procent enige, men så må vi tage det hen ad vejen, siger Karina Fromberg.

Heino Hahn og John Pawliks partiskifte betyder, at Nye Borgerlige for første gang bliver repræsenteret i Vordingborg Kommunes kommunalbestyrelse, der onsdag aften mødes online.

Her er der blandt andet lagt op til, at politikerne tager en beslutning om nye medlemmer til DGI Husets bestyrelse, placeringen af den nye børnehave i Præstø og et statsligt lån på 42 millioner kroner som følge af covid-19.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk