24. marts 2019
Én af Frederiksmindes kokke, Simon Juel, er klar ved gryderne.
Én af Frederiksmindes kokke, Simon Juel, er klar ved gryderne.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Michelin-restaurant vil have de lokale indenfor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michelin-restaurant vil have de lokale indenfor
Vordingborg - 15. februar 2019 kl. 11:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det kræver en tyk tegnebog, hvis man skal spise på en Michelin-restaurant. Men det behøver ikke at være sådan. På Frederiksminde i Præstø, der har en enkelt stjerne, kører man i uge 7 og 8 en tre retters menu for 395 kroner. Ønsker man at akkompagnere maden med en vinmenu er prisen 595 kroner.

arrow Læs også: Babette-ejer: Michelin-restauranter er så kedelige at man falder i søvn

- Vi vil gerne lokke de lokale indenfor, så de kan opleve, hvad vi går og hygger os med på Frederiksminde, siger restaurantchef Rasmus Mørch.

Han peger på, at Frederiksminde går højt op i at bruge lokale råvarer.

- Vi er stolte af de produkter, som vi arbejder med. Hvad enten det drejer sig om lam fra Feddet eller og de urter og grøntsager, som vi får fra egen have, siger Rasmus Mørch, inden han fastslår:

- Når vi bruger lokale råvarer, betyder det ekstra for os at få spisende gæster fra lokal-området.

arrow Tre sjællandske restauranter beholder Michelin-stjerne
19. februar 2019 kl. 00:25 Opdateret: kl. 20:19
arrow Noma-direktør er stolt over to genvundne michelinstjerner
18. februar 2019 kl. 22:39 Opdateret: kl. 22:40
arrow Det nye Noma får to michelinstjerner i 2019-guide
18. februar 2019 kl. 19:39 Opdateret: kl. 19:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk