11. juli 2020
Rebekka Andersson og Sej Gertz Heinesen tager hvert år til Mern, når der er byloppemarked. Mest for at købe legetøj. Her har de fundet smølfer hos Lone og Melika Lund-Jacobsen. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Rebekka Andersson og Sej Gertz Heinesen tager hvert år til Mern, når der er byloppemarked. Mest for at købe legetøj. Her har de fundet smølfer hos Lone og Melika Lund-Jacobsen. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mern: Når Hårbølle kan, kan vi også

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mern: Når Hårbølle kan, kan vi også
Vordingborg - 19. august 2019 kl. 09:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Regnen silede ned, men det forhindrede ikke Mern i for fjerde år at invitere til byloppemarked. Blandt stadeholderne foran kirken var Lone og Melika Lund-Jacobsen - mor og datter.

- Vi har mest legetøj men også nogle af mine gamle ting. Folk begyndte allerede at komme klokken 10, da vi stillede op. Der har været en del i løbet af dagen, fortæller Lone Lund-Jacobsen og tilføjer, at det fungerer godt, når stadeholderne står samlet. Så tør folk bedre komme og kigge.

Blandt dem, der havde fundet vej til loppemarkedet, er Rebekka Andersson og Sej Gertz Heinesen fra Vordingborg. De har gjort det til en fast tradition at tage til Mern, når der er byloppemarked.

- Da det regnede i morges var jeg nervøs for, om det ville blive aflyst. Vi har mest fundet legetøj til Sej, men vi er slet ikke færdige endnu, siger Rebekka Andersson.

Det er MUIF's støtteforening, Veteranforeningen, der oprindeligt tog initiativ til byloppemarkedet. Siden har menighedsrådet og lokalrådet koblet sig på. Dagen slutter med fællesspisning og livemusik i præstegårdshaven.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk