19. september 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mand fængslet for voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mand fængslet for voldtægt
Vordingborg - 22. juli 2019 kl. 15:36
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To mennesker, der kender hinanden er ikke enige om, hvad der skete fredag aften på en adresse på Kallevadsvej i Ørslev, skriver Sjællandske.

- Den 33-årige kvinde anmeldte klokken 20.19 til politiet, at hun var blevet voldtaget af en mand, som hun kendte, og det skulle være sket umiddelbart inden. Mandsen var lige gået, siger anklager ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Siw Olsen.

Manden, der er 22 år, blev mandag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, og han nægter sig skyldig.

- Han blev varetægtsfængslet til den 19. august og sigtet for voldtægt og vidnetrusler. Han truede den forurettede til ikke at anmelde voldtægten til politiet, forklarer Siw Olsen.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og derfor er det begrænset, hvor meget, der oplyses om sagen. Det sker af hensyn til den videre efterforskning.

Sektionsleder i Personfarlig Kriminalitet hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi Stine Stenbæk kan dog godt fortælle, at voldtægten ikke er sket i hverken kvindens eller mandens hjem.

- Men det er sket på Kallevadsvej i privat beboelse, siger Stine Stenbæk.

Det skriver Sjællandske

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk