28. oktober 2020
Der er ved at blive bygget nyt køkken til det tidligere »Møns Madhus«, som genåbner som »Hoffmanns« den 1. april. Foto: Lene C. Egeberg
gallery icon

Se billedserie

Der er ved at blive bygget nyt køkken til det tidligere »Møns Madhus«, som genåbner som »Hoffmanns« den 1. april. Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Madhus genåbner under nyt navn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Madhus genåbner under nyt navn
Vordingborg - 21. januar 2017 kl. 06:00
Af Lene C. Egeberg

Efter en 2016-sæson, hvor der ikke blev gjort det store væsen ud af Møns Madhus i det tidligere Laika på Stege Havn, står der nu til at komme nye boller på suppen i 2017-sæsonen.

Bygningens ejer, Ronni Hoffmann, der oprindelig åbnede Møns Madhus i 2015 sammen med sin daværende partner Ditte Rolandsdatter, har nemlig grebet tøjlerne igen og genåbner restauranten 1. april under navnet »Hoffmanns«.

- Jeg vil selv være der i et vist omfang, men ellers vil det være køkkenchef Stavros Mitz, der står for det. Maden bliver nyt nordisk med et twist af noget sydlandsk, fortæller Ronni Hoffmann, der fortsat også skal finde tid til sin hovedbeskæftigelse, fly-catering virksomheden Dining Deluxe i Københavns Lufthavn.

Ronni Hoffmann tog forpagtningen af Møns Madhus tilbage 1. september sidste år, og lige nu er man i fuld gang med en mindre istandsættelse.

- Det eneste, vi ikke fik gjort i stand, da vi åbnede Møns Madhus, var køkkenet, og det er vi så ved at få gjort nu. Vi har revet det gamle køkken ned og har fået tilladelse af kommunen til at bygge 28 kvadratmeter ekstra ud mod vejen, så det bliver dobbelt så stort, siger Ronni Hoffmann.

Alene i sit første år fik Møns Madhus ellers en ret så hård start på grund af diverse omstændigheder. Ikke alene døjede man med vandskader og brud på kloakrør, man fik også besøg af nogle af Møns mindre heldige elementer, som brød ind i restauranten to gange i løbet af den første sæson. Oveni det hele fik restauranten også nyt, uønsket besøg natten til torsdag, hvor der blev smadret et par ruder i den ellers tomme restaurant.

Alligevel har Ronni Hoffmann altså ikke mistet mode på at drive restauranten i Lendemarke.

- Det har været en hård omgang, og økonomisk har det da heller ikke været særlig sjovt. Men jeg er jo faldet for Møn, forklarer han, der i øvrigt også har købt Møns Stenhuggeri, som han planlægger at indrette som »Møns Torvehaller« indenfor få år.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk