21. november 2018
Selvom man ingen rigtige tal har på lottokuponen, kan den stadig være en million værd. Det opdagede en 78-årig for nyligt.Pressefoto
Selvom man ingen rigtige tal har på lottokuponen, kan den stadig være en million værd. Det opdagede en 78-årig for nyligt.Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lottomillionær giver pengene til frugtplantage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lottomillionær giver pengene til frugtplantage
Vordingborg - 08. februar 2018 kl. 01:05
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En 78-årig mand fra Vordingborg-området har vundet en million kroner uden at have nogle rigtige tal på sin lottokupon.

Millionen er vundet via Millionærgarantien, som er en ekstra millionchance på hver spillet Lotto-række.

Manden købte sin kupon i Fakta i Neder Vindinge for nogle uger siden, og selv om han altså ikke havde de rigtige syv vindertal tal, kunne han stadig sætte en million skattefri danske kroner ind på kontoen.

Men der skal de ikke blive ved med at være.

- Penge har aldrig interesseret mig. Vi har aldrig haft mange penge, men har altid haft nok til at klare os. Og nu er jeg 78 år. Det er begrænset, hvad jeg skal bruge af ting, og jeg får jo mad hver dag. Men jeg har da købt en stol, der er virkelig god at sidde i. Det var det eneste, jeg manglede, fortæller han.

De resterende penge vil han lægge i en fond, så hans to voksne børn, hans barnebarn og oldebarn kan få glæde af dem i fremtiden. Fonden skal investere i en frugtplantage på Fejø, der ligger nord for Lolland.

- Det skal være et sted, hvor der er plads til, at vi alle kan være samlet. Det betyder meget for mig. Og Fejø er sådan et smukt sted. Min kone, der døde af kræft for nogle år siden, er fra området og stedet betyder derfor meget for mine børn. Og så er der hilsepligt. Det kan jeg godt lide.

Lotto i stedet i for cigaretter

Manden er tidligere købmand og har selv engang haft en kiosk, der havde rekordomsætning i Tips og har derfor altid spillet lidt - dog uden at vinde de store gevinster. Han har spillet Lotto regelmæssigt, siden han i 2002 holdt op med at ryge på grund af en blodprop.

- Jeg brugte vel en 50'er om dagen på cigaretter, og jeg aftalte med mig selv at i stedet for at spare de penge op, som jeg nok aldrig ville få gjort, så kunne jeg bruge dem på Lotto. Men jeg havde egentlig aldrig tænkt, at jeg ville vinde, så det var da noget af en overraskelse at få, fortæller den nyslåede millionær.

- Når jeg tænker tilbage, så tror lidt, det var et tegn. Man vælger jo sådan en brik, man afleverer ved kassen, når man køber Lotto i supermarkedet. Og den jeg valgte, vendte omvendt. Derfor tog jeg lige præcis den, lyder det.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk