26. maj 2020
Kajakpolo er en blanding af håndbold og kajakroning. Kun få steder i landet er der ungdomshold. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Kajakpolo er en blanding af håndbold og kajakroning. Kun få steder i landet er der ungdomshold. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokale gæs tog medaljer på vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokale gæs tog medaljer på vandet
Vordingborg - 15. september 2019 kl. 19:12
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med kun tre hold til start var medaljerne på forhånd i hus, da »The Geese« - Vordingborgs U15-hold i kajakpolo - spillede finalestævne i Danmarksturneringen i Skovshoved Roklub, Nordsjælland. Håbet var guld, men dagsformen rakte kun til bronze.

- Team Syd, der er en blanding af Næstved og Stege, har vi kunnet spille op med før, men de var bare bedre på dagen og vandt med to mål. Silkeborg har vi banket nogle gange, men de havde en stærk spiller med, vi ikke har mødt før, fortæller Jens Christian Børsmose, der kalder sig selv slipsebærende coach. Træner på vandet er Noah Ács Hansen.

Selvom spillerne ikke var tilfredse med bronze, er der ifølge Jens Christian Børsmose al mulig grund til at juble. Det er kun få år siden, han tog initiativ til at stable et ungdomskajakpolohold på benene i Vordingborg. De har nu for anden sæson spillet med i Danmarksturneringen og er på vej til at kunne stille med to hold.

- Vi startede med to og en halv spiller for to år siden. Nu rykker de ældste til næste år op i U18-rækken, og så er vi på vej til at have et nyt U15-hold. Vi mangler kun to-tre spillere, siger Jens Christian Børsmose.

- Det er gået stærkt. Så sammenlignet med resten af Danmark har vi grund til at være stolte.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk