18. januar 2021
Jens Frimann træner to gange om ugen med talenter fra raskidrætten. Han sigter efter en plads ved de Paraolympiske Lege i Tokyo i 2020. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Jens Frimann træner to gange om ugen med talenter fra raskidrætten. Han sigter efter en plads ved de Paraolympiske Lege i Tokyo i 2020. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal skytte udtaget til VM i paraskydning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal skytte udtaget til VM i paraskydning
Vordingborg - 17. september 2019 kl. 05:07
Af Nina Lise

Jens Frimann fra Vordingborg er blevet udtaget til verdensmesterskaberne i paraskydning, som holdes i Sydney, Australien, fra 9. til 19. oktober. Jens Frimann har skudt i mere end 10 år og har tidligere deltaget i blandt andet europamesterskaberne og forskellige World Cup-stævner.

Til VM i Australien skal han deltage i disciplinerne 10 meter luftriffel og 50 meter salonriffel. Udover verdensmesterskabet skydes der også om kvotapladser til de Paralympiske Lege i Tokyo i 2020.

- Jeg skal ikke kun til VM for oplevelsens skyld. Mit klare mål er at skyde en kvotaplads hjem til de Paralympiske Lege i Tokyo til næste år. For at det skal lykkes, kræver det en placering mellem de otte til ti bedste ved VM. Så jeg skal skyde op til mit allerbedste, for at det skal lykkes, siger Jens Frimann, der sidder i kørestol på grund af medfødt rygmarvsbrok.

I alt tre danske skytter er udtaget til VM, og de drager allerede 30. september til Australien for at deltage i en træningslejr i Brisbane. Deltagelse i mesterskaberne finansierer Parasport Danmark, men træningslejren skal Jens Frimann selv betale.

Jesper Frimann.
Han har fået opbakning fra Vordingborg Handicap Idræt, hvor man er stolte af at have en lokal skytte med til VM.

- Vi følger Jens tæt og har hjulpet ham med støtte til hans nye sportsriffel. Det er en sport, der kræver en stærk økonomi. Vi håber at kunne indgå nogle partnerskaber, så vi forsat kan støtte op om Jens' satsning mod de Paralympiske Lege i Tokyo i 2020, siger formand Bent Gaarsted.

Læs mere i Sjællandske tirsdag.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk