16. oktober 2021
Ræk ud efter månen. Marianne Christensen er inviteret til en fortællefestival i Indien, hvor hun har et stort publikum, som står i kø for at få en autograf. Privatfoto
Ræk ud efter månen. Marianne Christensen er inviteret til en fortællefestival i Indien, hvor hun har et stort publikum, som står i kø for at få en autograf. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal fortællekunst har stort publikum i Indien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal fortællekunst har stort publikum i Indien
Vordingborg - 06. februar 2018 kl. 15:03

Marianne Christensen fra Vordingborg har nået et større publikum i Indien, end hun er vant til fra dagligstuefortællingerne i Nørregade, skriver Sjællandske.

Hun deltager i denne uge i en international fortællefestival i Indien - og har indtil videre fortalt historier for 2500 børn og voksne samt undervist en større gruppe indiske lærere i fortællingens kunst.

Festivalen foregår i Pune i det sydlige Indien, og derer fortællere fra Australien, Malaysia, Sydkorea, Kenya, Kina og Indien udover Marianne Christensen fra Vordingborg.

Forskellen mellem kulturerne elimineres af de levende fortællinger, som børnene ikke er vant til at få. Ipads og mobiltelefoner lægges væk, og der lyttes intenst, fortæller Marianne Christensen, der også har oplevet, at børnene står i kø for at få fortællernes autografer.

Hensigten med festivalen er at værne om den levende historiefortælling, og Marianne Christensens drøm er at kunne arrangere en lignende festival i Danmark.

Tænk, hvis vi kunne vise den farvestrålende mangfoldighed af kultur og fællesskab, siger fortæller Marianne Christensen fra Indien, hvor hun undres over forureningen, der ligger som en dyne over byen, og forskellene mellem de stenrige, der færdes blandt tiggere, som sover på aviser med deres gadehunde.

php

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk