16. juni 2019
Steffen Steffensen (tv.) i snak med Vordingborg Kommunes borgmester Mikael Smed, under den lokale erhvervsforenings nytårskur på Stars. Foto: J.C. Borre Larsen
gallery icon

Se billedserie

Steffen Steffensen (tv.) i snak med Vordingborg Kommunes borgmester Mikael Smed, under den lokale erhvervsforenings nytårskur på Stars. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokal erhvervsmand vil skabe 200 nye arbejdspladser i år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokal erhvervsmand vil skabe 200 nye arbejdspladser i år
Vordingborg - 18. januar 2019 kl. 06:00
Af J.C. Borre Larsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Steffen Steffensen, direktør for Liselund Fontænen A/S er ikke ked af det.

Tilbage i november sidste år ved Vordingborg Erhvervsforenings prisfest på Hotel Frederiksminde i Præstø spurgte den lokale erhvervsmand, om medlemmerne ville være med til at skabe 100 nye arbejdspladser i Vordingborg Kommune inden for to-tre år. Svaret var et rungende ja.

Torsdag aften på spillestedet Stars ved Vordingborg Erhvervsforenings nytårskur stillede Steffen Steffensen et nyt spørgsmål.

- Skal vi forhøje tallet til 200?

Denne gang var reaktionen langt mere behersket. Efter nogle få sekunders stilhed lød der nogle ja'er fra de omkring 100 fremmødte forretningsfolk.

Optimismen. Den kan man ikke tage fra Steffen Steffensen.

- Vi har allerede fået tilsagn fra en stribe virksomheder, der har meldt ind på 55 jobs. Og så har vi ikke engang spurgt detailhandlen og turist-erhvervene, om hvor mange arbejdspladser, de tror de kan oprette. Vi har heller ikke talt med dem, som skal bygge den nye Storstrømsbro, siger han.

Ikke nok med, at Steffen Steffensen vil fordoble antallet af nye arbejdspladser i Vordingborg Kommune. Han skubber også gevaldigt til tidshorisonten.

- Det skal være inden udgangen af 2019, lyder det.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk