2. juni 2020
Odd Fellow-logen i Vordingborg fejrede i weekenden 100 års jubilæum, og det udløste uddeling af legater for i alt 75.000 kroner. Inden legateroverrækkelserne gav Prins Jørgens Garden en koncert foran ordensbygningen.  Foto: Klaus Lohmann
Odd Fellow-logen i Vordingborg fejrede i weekenden 100 års jubilæum, og det udløste uddeling af legater for i alt 75.000 kroner. Inden legateroverrækkelserne gav Prins Jørgens Garden en koncert foran ordensbygningen. Foto: Klaus Lohmann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Logebrødre uddeler 75.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Logebrødre uddeler 75.000 kroner
Vordingborg - 21. oktober 2019 kl. 17:55
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var nogle rundhåndede logebrødre fra Odd Fellow-ordenen, der i weekenden kunne byde indenfor i broderloge 46 Sjølund på Algade 8 i Vordingborg.

19. oktober var det præcis 100 år siden, at den lokale loge så dagens lys.

100-års jubilæet blev markeret med uddeling af legater for 75.000 kroner fordelt ud på fem meget forskellige modtager.

Her fra kommunen er det Prins Jørgens Garde, Natteravnene i Vordingborg og væresteder Åndehullet, der hver fik 15.000 kroner.

Desuden var der også legater til Støtteforeningen Dialysen på Nykøbing Falster Sygehus og Svanevig Hospice.

- Odd Fellow Ordenen er en etisk organisation med et humanitært sigte, og vi vil gerne sætte fokus på det humanitære i anledning af vor loges 100-års fødselsdag, fortæller overmester Niels Leth Nielsen.

- Ordenen støtter hvert eneste år velgørenhed og sygdomsbekæmpelse med store beløb på landsplan, og her lokalt finder vi at 100-års dagen er en glimrende anledning til at støtte en række lokale formål, tilføjer han.

Inden overrækkelserne gav Prins Jørgens Garde en koncert foran ordensbygningen. Efter ceremonien var der festmiddag på restaurant Babette i Vordingborg.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk