2. december 2020
Kasserer i Lions Langebæk John Ryvang forsøger at overføre pengene til Nanna Theil, men det går ikke så godt, da Mobile Pay har sat en grænse op på 3.000 kr. pr. dag. Det skabte en del moro, og Ryvang lovede modtageren, at hun nok skulle få pengene dagen efter. Foto: Claus Vilhelmsen
gallery icon

Se billedserie

Kasserer i Lions Langebæk John Ryvang forsøger at overføre pengene til Nanna Theil, men det går ikke så godt, da Mobile Pay har sat en grænse op på 3.000 kr. pr. dag. Det skabte en del moro, og Ryvang lovede modtageren, at hun nok skulle få pengene dagen efter. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lions giver syv foredrag til børn af Peter Mygind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lions giver syv foredrag til børn af Peter Mygind
Vordingborg - 08. oktober 2017 kl. 17:52
Af Claus Vilhelmsen

Lions Club Langebæks smukke klubhus dannede rammen, da de fire Lions-klubber i Vordingborg Kommune fejrede Lions 100 års jubilæum søndag eftermiddag. Det er klubberne i Vordingborg, Langebæk, Præstø-Fladså og Møn, skriver Sjællandske.

arrow Læs også: Skole sætter massivt ind mod mobning

De fire klubber valgte at fejre begivenheden med bravur, da de uddelte tilsammen 160.000 kr. Den største donation er på 100.000 kr., og den går til at hyre den kendte skuespiller Peter Mygind til at holde syv foredrag på kommunens skoler. Det første bliver allerede tirsdag kl. 8.30, når Kulsbjerg Skole i Stensved tropper op i Langebækhallen. Derefter går det slag i slag over tirsdag og onsdag.

Emnet er mobning og brug af sociale medier.

Formand for Lions Møn Christian Pedersen sagde i sin tale inden overrækkelsen, at der er en tendens til, at det er toldfrit og uden konsekvenser, hvad man siger på Facebook og andre sociale medier.

- Lions Club gør en indsats for at modvirke mobning, fortsatte han og sluttede med at give skolechef på Svend Gønge Skolen Bjørn Haldur hånd på, at Lions Club donerer de syv foredrag med Mygind. Haldur modtog pengene i stedet for skolechef Søren Kokholm, som var forhindret.

I august arrangerede Lions Langebæk Kulsbjergløbet, og det gav et overskud.

- Lions giver alle de penge ud, som der kommer ind, og der er nul procent i administration, fortalte Christian Pedersen.

Herefter gav Jens A. Nielsen, formand for Lions Langebæk 5.000 kr. til Læger uden Grænser og 10.000 kr. til TUBA, som er en organisation, der hjælper børn af misbrugsforældre.

Til sidst læste Nielsen op, hvem der har fået otte ungdomslegater af 5.000 kr. Navnene står i Sjællandske mandag.

arrow Mygind tog mobning helt ind i skoleklassen
10. oktober 2017 kl. 18:26 Opdateret: kl. 18:26
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk