29. maj 2020
Institutdirektør fra DTU Kristian Møller under et møde 18. april sidste år, hvor han fortalte, at DTU’s plan var at nedlægge forskningen på mund- og klovsyge - på trods af, at man i 2007 byggede nye faciliteter for 60 millioner kroner.
Institutdirektør fra DTU Kristian Møller under et møde 18. april sidste år, hvor han fortalte, at DTU’s plan var at nedlægge forskningen på mund- og klovsyge - på trods af, at man i 2007 byggede nye faciliteter for 60 millioner kroner.
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lindholm for dyr i drift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lindholm for dyr i drift
Opdateret 23. januar 2012 kl. 08:53
Vordingborg - 21. januar 2012 kl. 06:17
Af Sebastian Alsing
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk
DTU-Lindholm er en dårlig forretning. Siden forskningscenteret udvidede med tilbygninger for 60 millioner kroner i 2007, har forskningscenteret kæmpet med at få vendt underskuddet. På det seneste er der kun sket få fremskridt med at finde en løsning og en afklaring på instituttets økonomiske situation.
arrow Læs også: Hård kronik puster liv i Lindholm-debatten

Derfor har DTU undersøgt muligheder og konsekvenser af at gennemføre elementer af de besparelsesscenarier, som blev foreslået i forbindelse med bestyrelsesmødet d. 28. november sidste år. Alle instituttets medarbejdere blev derfor fredag indkaldt til et ekstra møde, hvor mere konkrete scenarier for fremtiden blev fremlagt.

Ifølge institutdirektør Kristian Møller har man orienteret medarbejderne om de sondringer, man har gjort sig i forbindelse med at vende underskuddet.

- Hvis der ikke bliver fundet midler på finansloven til at drive DTU-Lindholm videre indtil byggeriet står klar i Lyngby, så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at genplacere folk i DTU-regi. I en sådan situation vil det være vigtigt for os at minimere omkostningerne til mursten og bygninger med henblik på at beholde så mange medarbejdere som muligt, forklarer Kristian Møller.

Læs mere i Sjællandske
arrow - De svarede jo ikke på spørgsmålene
27. juni 2012 kl. 10:53 Opdateret: kl. 10:53
arrow Høring om lukning af Lindholm
26. maj 2012 kl. 09:23 Opdateret: kl. 22:54
arrow DTU Lindholm kan reddes fra politisk side
25. april 2012 kl. 06:19 Opdateret: kl. 14:17
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk