24. september 2020
Nickolai Kenneth Jørgensen efter en af de første ture. - Forældrene har brug for noget, som børnene kan være beskæftigede med, forklarer han. Foto: Lars Christensen
Nickolai Kenneth Jørgensen efter en af de første ture. - Forældrene har brug for noget, som børnene kan være beskæftigede med, forklarer han. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legetøjsbutik bringer underholdning til døren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legetøjsbutik bringer underholdning til døren
Vordingborg - 14. marts 2020 kl. 15:26
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med lukkede skoler og daginstitutioner står mange børnefamilier nu med et behov for at få aktiveret de små. Det kan man mærke hos Kids Coolshop i Vordingborg, hvor man nu har sat et nyt tiltag i værk for at hjælpe de hjemsendte børn.

arrow Læs også: Fransk Forår bevarer endnu optimismen

- Vi kan høre, der er mange familier, der ikke tør tage ud at handle i butikkerne, så nu har vi besluttet at køre ud og levere legetøjet direkte til døren, forklarer butiksejer Nickolai Kenneth Jørgensen.

Hidtil har Kids Coolshop kun kørt ud med større varer, såsom rutsjebaner, men nu er butikken klar til også at bringe det mindre legetøj ud til kunderne.

- Det har meget været spil her på de første ture. Forældrene har brug for noget, som børnene kan være beskæftigede med, forklarer butikschefen.

Torsdag havde legetøjsbutikken de første syv ture, hvor Stensved var den længste af dem.

Turene koster på kontoen, men pengene er givet godt ud, understreger Nickolai Jørgensen, der ser med bekymring på den kommende tid for hele handelslivet.

- Det bliver en dyr omgang. Hvis vi skal holde hjulene i gang, så er vi nødt til at yde en ekstra service. Vi vil jo gerne hjælpe børnefamilierne, der hvor vi kan, forklarer han.

Kids Coolshop er ikke den eneste butik, der nu gør ekstra meget ud af leveringen direkte til kunderne. Flere spisesteder rundt om i kommunen har valgt at indføre gratis udbringning, så kunderne slipper for at skulle hente maden selv. Det gælder blandt andet Duevangs i Præstø, hvor der har været stor interesse for det nye tilbud.

arrow Opdateret: Se listen over aflysninger på Sydsjælland
10. marts 2020 kl. 20:14 Opdateret: kl. 10:44
arrow Præster er klar til at hjælpe
18. marts 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 15:09
arrow - Hvis der er noget vi kan, så er det at løfte i flok
18. marts 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:10
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk