25. juni 2019
Lars Bo Arvedsen og Michael Hansen var imponerede over fremmødet. Det er ikke sidste gang, spejderne arrangerer legedag, siger formanden. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Lars Bo Arvedsen og Michael Hansen var imponerede over fremmødet. Det er ikke sidste gang, spejderne arrangerer legedag, siger formanden. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legedag gik rent ind hos de yngste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legedag gik rent ind hos de yngste
Opdateret 20. januar 2019 kl. 16:53
Vordingborg - 20. januar 2019 kl. 16:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Folk stod i kø, da Danlej og spejderne 1. Kong Volmer Gruppe søndag inviterede til legedag i DGI Huset Vordingborg. Der skulle hverken laves bål eller snittes pinde. I stedet var hallen fyldt op med hoppeborge og andre oppustelige aktiviteter.

- Ligesom alle andre skal vi tjene penge til at holde kontingentet nede, så alle har råd til at gå til spejder. Vi har 20 gruppeledere, forældre og spejdere med, og vi kommer til at tjene rigtig fornuftigt, fortæller Lars Bo Arvedsen, formand for 1. Kong Volmer Gruppe, der tæller cirka 50 medlemmer.

- Jeg er overrasket over, at så mange er dukket op. Jeg havde selvfølgelig håbet på det, men det her slår alle forventninger. Det er fantastisk at se så mange glade mennesker. Det er helt sikker noget, vi kommer til at gentage, siger Lars Bo Arvedsen.

Dagen var arrangeret i samarbejde med Danlej, der har lavsæson i vintermånederne. Derfor fylder Michael »Danlej« Hansen gerne kalenderen op med legedage for at hjælpe foreninger med at tjene en skilling.

- Der er legelande i Næstved og Nykøbing F. Alligevel kommer der mange, når vi laver legedag. Vi var enige om, at vi ville fylde hallen helt op. Men vi kom alligevel til at forregne os, så vi måtte lade to hoppeborge blive liggende ude i bilen, smiler Michael Hansen.

Læs mere i Sjællandske mandag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk