23. november 2017
Storstrømsbroen skal bygges af nuværende ledige her i kommunen, håber politikerne, som har øremærket tre millioner kroner til opkvalificering af arbejdsstyrken.
Storstrømsbroen skal bygges af nuværende ledige her i kommunen, håber politikerne, som har øremærket tre millioner kroner til opkvalificering af arbejdsstyrken.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ledige hænder skal bygge bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ledige hænder skal bygge bro
Vordingborg - 13. september 2017 kl. 06:00
Af Thøger Raun
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det buldrer derudad - i hvert fald i byggeriet.

Men trods de fine konjunkturer mangler godt 800 dagpenge- og kontanthjælpsmodtagere her fra kommunen stadig at finde beskæftigelse. Det fortæller borger- og arbejdsmarkedschef Claus Holm Oppermann. Derfor har man afsat en pulje penge - tre millioner kroner over to år - til at opkvalificere ledige kræfter, så de kan dække ind.

- I første omgang retter vi indsatsen mod amu-kurser inden for bygge-og-anlæg. Det gælder betonarbejde og svejsning. Men pengene kan også bruges til at uddanne chauffører med stort kørekort, vagter til byggepladser samt serviceassistenter til rengøring og catering, fortæller han.

Initiativet vækker begejstring hos fagbevægelsen. Formand for 3F-Sydsjælland Kim Rozalski hilser den ekstra indsats velkommen.

- Vi har i omegnen af 200 ledige medlemmer fordelt på hele Sydsjælland, og jeg synes, det lyder både interessant og godt, at man vil give dem ekstra muligheder for at komme tilbage på arbejdsmarkedet, siger han.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk