21. juni 2021
Frank Tandrup Andersen er kendt som en engageret lærer, der går ekstra langt for sine elever. For den indsats har han nu fået særprisen og 25.000 kroner ved årets uddeling af Politikens Undervisningspris. Foto: ZBC
gallery icon

Se billedserie

Frank Tandrup Andersen er kendt som en engageret lærer, der går ekstra langt for sine elever. For den indsats har han nu fået særprisen og 25.000 kroner ved årets uddeling af Politikens Undervisningspris. Foto: ZBC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lærer kåret som en af Danmarks bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lærer kåret som en af Danmarks bedste
Vordingborg - 12. maj 2021 kl. 08:37
Af Nina Lise

Vinderne af Politikens Undervisningspris er fundet. Blandt dem er lærer Frank Tandrup Andersen fra ZBC Vordingborg. Han vinder Politikens Særpris og 25.000 kroner.

- Da jeg læste, hvad eleverne havde skrevet om mig, fik jeg godt nok en klump i halsen. Så selv hvis jeg ikke havde fået prisen, ville jeg alligevel føle, at jeg har vundet, siger Frank Tandrup Andersen, der underviser i netværk, server og hardware på ZBC Vordingborg.

Han er kendt som en engageret lærer, der går ekstra langt for sine elever. Det er for indsats, han får særprisen. Det har ikke været nemt at tage en erhvervsuddannelse under coronanedlukningen, men ifølge elevindstillingerne har Frank Tandrup Andersen formået at gøre det en del nemmere for eleverne med velforberedt og differentieret undervisning. Desuden har han kørt ud til eleverne med udstyr, så de kunne følge den virtuelle undervisning.

Det var en gruppe elever på Data- og kommunikationsuddannelsen på ZBC Vordingborg, der indstillede Frank Tandrup Andersen. Blandt dem er Rasmus Eriksen, der er ved at uddanne sig til it-supporter på ZBC Vordingborg.

- Frank har motiveret mig meget, og selv det, der godt kan være lidt tørt, har han formået at gøre spændende. Den ildhu, han har, smitter af, siger Rasmus Eriksen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk