21. oktober 2018
Bamsen er for Merete Helbech Hansen symbolet på julens egenskaber - nærhed, kærlighed og tryghed. Foto: Hans Jørgen Johansen
Bamsen er for Merete Helbech Hansen symbolet på julens egenskaber - nærhed, kærlighed og tryghed. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Låge 18: Børnejul er bamsejul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Låge 18: Børnejul er bamsejul
Vordingborg - 18. december 2017 kl. 09:16
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Præstø: Farverne rød, hvid og grøn er det første, der falder kunstner Merete Helbech Hansen fra Skibinge ind, når hun tænker på børn og jul. Hun står bag låge nummer 18 i Præstøs kunstjulekalender.

- Julens budskab er for mig nærhed, kærlighed, tryghed og gavmildhed. Dyder, der gerne skulle række længere end blot til julen. De samme egenskaber finder barnet i sin bedste bamse. Den er der altid, og hvis ikke, sættes himmel og hav i bevægelse, fortæller Merete Helbech Hansen og tilføjer, at julen for hende i år bliver noget ganske særligt. Hendes voksne børn kommer hjem, og blandt den øvrige familie, der har meldt sin ankomst, er også hendes søsters børnebørn.

- Så jo - børnejul er helt i rød tråd med min egen jul. Du ønskes en glædelig jul med håb om, at du kan være bamse for dine relationer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk