9. august 2020
Næstformand i Møns Fodboldklub Bitten L. Larsen glæder sig til at kunne indvi den fine nye kunstgræsbane bag ved Mønshallerne. Foto: Claus Vilhelmsen
Næstformand i Møns Fodboldklub Bitten L. Larsen glæder sig til at kunne indvi den fine nye kunstgræsbane bag ved Mønshallerne. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstgræsbane første skridt mod bypark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstgræsbane første skridt mod bypark
Vordingborg - 06. juli 2020 kl. 20:41
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vordingborg har en, Præstø er ved at fået lavet en, og nu kan Stege også snart indvige byens egen kunstgræsbane.

Selve banen er færdig, men der mangler en væsentlig detalje på fodboldbanen: Fodboldmål.

Når banen bliver indviet i august, er det selvfølgelig en stor dag, men i virkeligheden er det kun første skridt i udviklingen af en udendørs bypark.

- Vi er sammen med tennisklubben og fodboldklubben og andre foreninger langt med at tænke en egentlig bypark igennem. Vordingborg Kommune er nu ved at finde en rådgiver, der skal lave et samlet forslag til parken og tegne den, fortæller centerleder af Mønshallerne Inge-Vibeke Boysen.

Hun ønsker at få kunst og kultur inddraget, og det skal kunne ske i sammenhæng med aktiviteterne i Mønshallerne.

- Rådgiveren skal tage udgangspunkt i den plan, der allerede ligger. Hvem der så bliver rådgiver, afgøres i august. I oktober eller november bliver borgerne atter inddraget, lover Inge-Vibeke Boysen.

Fornem bane

Idéen om at skabe en kunstgræsbane i Stege kom i 2015, da planerne om at lave en lignende bane ved Panteren i Vordingborg tog form. Formand for Møns Fodboldklub Leif Rasmussen bød ind, da kommunen åbnede for, at andre byer i kommunen også kunne få en bane, så der kan spilles fodbold næsten året rundt.

De første spadestik blev taget i april i år, da træerne på volden ned mod fodboldbanen bag ved skolen blev rykket op. Siden er det gået slag i slag, og nu er selve banen færdig, der er sat lysanlæg op, og der er hegn rundt om banen. Kun mangler målene.

- Kunstgræsbanen har kostet fire en halv million kr. og er betalt af Vordingborg Kommune, oplyser næstformand i Møns Fodboldklub Bitten L. Larsen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk