15. januar 2021
Græstæppet, som disse Præstø-spillere hygger sig på, er nu væk. Til september ligger der kunstgræs på opvisningsbanen. Foto: J.C. Borre Larsen
Græstæppet, som disse Præstø-spillere hygger sig på, er nu væk. Til september ligger der kunstgræs på opvisningsbanen. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstgræsbane bliver dyrere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstgræsbane bliver dyrere
Vordingborg - 10. juli 2020 kl. 07:29

I Præstø er håndværkerne i fuld gang med at omdanne græsset på stadionbanen til kunstgræs. Men nu viser det sig, at den nye bane kommer til at koste mere end de budgetterede 4,5 millioner kroner.

Det oplyser Jesper Kjærulff, der er kultur og fritidschef i Vordingborg Kommune.

- Banen bliver lidt dyrere at anlægge, siger Jesper Kjærulff, der ikke ønsker at sætte tal på merudgiften.

Ifølge Sjællandskes oplysninger er der tale om en budgetoverskridelse på cirka en million kroner.

Om årsagen peger Jesper Kjærulff på tovtrækkeriet om kunstgræsbanens placering og de efterfølgende prøveboringer. I vinterperioden var først »Hullet«, dernæst træningsbanen ved Zenvo og endelig opvisningsbanen i spil som kunstbane.

- Der var tre forskellige ønsker, og det har kostet i form af undersøgelser og rådgivning, siger Jesper Kjærulff, der også peger på, at fodboldklubben holder til på et gammelt anlæg.

- Vi har også måttet bruge ekstra penge på tegninger, så vi ikke lægger den nye bane over vitale ledninger, siger Jesper Kjærulff.

Ekstraregningen kommer ikke til at gå ud over Præstø IF eller nogle af de andre brugere på den kommende bane. Det fortæller udvalgsformand for Kultur, Idræt og Fritid Thorbjørn Kolbo (S).

- Det var et enigt byråd, som sagde ja til banen i Præstø, så alle klubber, skoler og foreninger kan få glæde af den. Og så tænker jeg, at kommunen tager ekstraregningen, siger Thorbjørn Kolbo.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk