22. marts 2019
Bortset fra en 19-årig mand, der ikke ville forlade The Old Irish Pub ved fire-tiden om morgenen. var der ingen uro under festugen mandag. Foto: Claus Vilhelmsen
Bortset fra en 19-årig mand, der ikke ville forlade The Old Irish Pub ved fire-tiden om morgenen. var der ingen uro under festugen mandag. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kun én anholdelse på Festugens første dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kun én anholdelse på Festugens første dag
Vordingborg - 10. juli 2018 kl. 13:07
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Til trods for, at der var tre koncerter på Slotstorvet og tusindvis af mennesker, var der ingen uro og ingen uorden, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Folk var tilfredse med og glade for, at politiet var på stedet, og koncerterne blev afviklet i højt humør, skriver Sjællandske.

Festen fortsatte dog for nogle på The Old Irish Pub. Tirsdag morgen kl. fire bemærkede politiet en højlydt diskussion udenfor pubben mellem en dørmand og det, der viste sig at være en 19-årig mand. Manden var meget ophidset, og ville ikke forlade stedet, heller ikke da politiet bad ham om det. Manden blev bare mere ophidset, og han råbte både af politiet og andre passerende på gaden utallige gange. Derfor blev han anholdt klokken 4.34 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

I anledning af Festugen lavede politiet også en kontrol af spritbilister. Klokken 21.30 - 22.30 standsede betjente syv køretøjer, men ingen havde drukket for meget.

Det skriver Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk