16. oktober 2021
Hanne Kjemtrup og Marianne Christensen glæder sig til at give gæster en uforglemmelig aften, hvor fortællinger bliver kombineret med kropsterapi.
Hanne Kjemtrup og Marianne Christensen glæder sig til at give gæster en uforglemmelig aften, hvor fortællinger bliver kombineret med kropsterapi.
Foto: Sebastian Alsing
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kroppens organer og ældgamle fortællinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kroppens organer og ældgamle fortællinger
Vordingborg - 01. maj 2012 kl. 06:13
Af Sebastian Alsing
For mange er eventyr og fortællinger noget, der hører barndommen til. For andre er det en berigende oplevelse, som de længes efter at give videre. Med stort held har Marianne Christensen fra Vordingborg afholdt fortælleaftener, hvor hun har inviteret folk til at blive fortryllet i sin dagligstue. Nu udvider hun sammen med kropsterapeuten Hanne Kjemtrup oplevelsen, når de i aften søsætter et årsprojekt med organer i centrum for fortællingen.

Samarbejdet begyndte, da Marianne Christensen fortalte om sin nye fortælling "en flig af mit hjerte", der handler om livet og døden, til Hanne Kjemtrup. Kropsterapeuten fik hurtig smag på mere og efter et møde, og senere et eksperiment for inviterede gæster til fortælleaften, fandt de frem til at arbejde sammen om at dele deres nyfundne viden.

- Det handler om, at folk skal mærke sig selv. Det kan hurtigt lyde meget flowerpoweragtigt, men det er egentlig bare små øvelser og fortællinger, der giver folk en form for selvforståelse, fortæller Hanne Kjemtrup.
Workshop og historiefortælling
Arrangementet finder sted 1. maj klokken 19 på Orevej 37. Aftenen formes som en arbejdende workshop, hvor gæsterne deltager i små øvelser, fortællinger, oplæg og små opgaver. Aftenen er desuden en fortsættelse af "Hjertets fortællinger" og begyndelsen på et årsprojekt med fortælleaftener om kroppens organer.

- Fortællinger giver os indre billeder og muligheden for at forstå nogle ting udenom den sædvanlige logiske tænkning, øvelserne giver en konkret kropslig tilgang til organerne, og den konkrete viden om organerne giver en ramme at have det hele i, fortæller Marianne Christensen, der glæder sig til at skyde projektet i gang.
Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk