21. august 2019
Den kongelige sommerballet gæster ifølge deres egen plan Præstø til sommer, men kommunen har endnu ikke afsat pengene til eventet. Her et det fra sommerballeten i Korsør sidste år. Foto: Peter Andersen
Den kongelige sommerballet gæster ifølge deres egen plan Præstø til sommer, men kommunen har endnu ikke afsat pengene til eventet. Her et det fra sommerballeten i Korsør sidste år. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kongelig ballet på vej - men hvad med pengene?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kongelig ballet på vej - men hvad med pengene?
Vordingborg - 19. marts 2019 kl. 06:34
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev slået stort op, da det kongelige teater i sidste år præsenterede planerne for dette års sommerballet-turné. Teatrets største danmarksturné nogensinde.

Ret så overraskende var Præstø med på listen over destinationer rundt om i landet.

Onsdag 19. juni klokken 19 står den på sommerballet på Torvet i Præstø, lød det i pressemeddelelsen fra det kongelig teater, hvor man også sendte en særlig tak til Vordingborg Kommune for at gøre besøget muligt.

Udmeldingen fra teatret kom dog som noget af en overraskelse på rådhuset i Vordingborg, for her har man endnu ikke besluttet, om sommerballetten i Præstø skal have kommunal støtte.

Den diskussion tages først på mødet i Udvalget for Bosætning, Økonomi og Nærdemokrati, der finder sted tirsdag.

Punkt ni på dagsordenen handler om en ansøgning på 150.000 kroner fra Udviklings- og markedsføringspuljen, der skal gøre det muligt at trække sommerballetten til Præstø.

- Vi har ikke taget beslutningen endnu, så det er da lidt mærkeligt, at de allerede har meldt det ud, forklarer borgmester Mikael Smed (S).

- Det kan da godt føles som lidt af et pres, uddyber borgmesteren.

Hvis sommerballetten får støtte, vil folk i Præstø kunne se frem til et udpluk af de største publikumssucceser, som balleten har at byde på. Arrangementet forventes at kunne lokke 2000 tilskuere til, og der er lagt op til, at tilskuerne selv tager borde og stole med og nyder en picnickurv på det historiske torv.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk