16. oktober 2021
Mads Young Christensen bliver fra 1. november et nyt ansigt på direktionsgangen i Vordingborg Kommune. Pressefoto
Mads Young Christensen bliver fra 1. november et nyt ansigt på direktionsgangen i Vordingborg Kommune. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kommune ansætter ny direktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kommune ansætter ny direktør
Vordingborg - 24. september 2021 kl. 11:56
Af J.C. Borre Larsen

40-årige Mads Young Christensen tiltræder 1. november som ny direktør i Vordingborg Kommune.

Han kommer fra Holbæk Kommune, hvor han siden 2017 har været chef for Vækst og Bæredygtighed, som blandt andet omfatter teknik- og miljø, erhverv og videregående uddannelser.

Direktørstillingen i Vordingborg har været ledig siden 1. august, efter den daværende udviklingsdirektør, Jan Michelsen, skiftede til en kommunaldirektørstilling i Halsnæs Kommune.

Med ansættelsen af Mads Young Christensen består direktionen i Vordingborg Kommune nu igen af tre direktører. Der er dog endnu ikke taget stilling til, hvilke fagområder Mads Young Christensen får ansvar for. Det bliver afklaret i direktionen efter tiltrædelsen.

Mads Young Christensen ser frem til at komme i gang med de nye udfordringer:

- Den ekstraordinære natur, de charmerende købsstader og den centrale placering mellem hovedstaden og den kommende Femern Bælt-forbindelse er blot nogle af de mange styrkepositioner, som gør Vordingborg til en spændende kommune med et stort udviklingspotentiale, som jeg glæder mig til at lære bedre at kende, siger Mads Young Christensen i en pressemeddelelse.

Fan af basketball

Den kommende direktør er uddannet Cand.merc. i kommunikation fra Copenhagen Business School i 2008. Han har efterfølgende suppleret sit CV med flere relevante lederuddannelser. Før han kom til Holbæk Kommune, var han i perioden 2014-2017 sekretariatschef i Center for Regional Udvikling i Region Hovedstaden og har derudover også flere års ledelseserfaring fra Næstved Kommune.

Mads Young Christensen bor i Solrød med sin hustru og datter. Ved siden af sit arbejde har han gennem mange år brugt en stor del af sin fritid på frivilligt arbejde, især inden for den danske basketball-verden, blandt andet som head coach for forskellige elitehold og nu som formand for Danmarks Basketball Forbund.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk