26. september 2020
Silke Scribner er trænet som barista og har flere års erfaring fra det københavnske restaurationsliv, mens kæresten Valentin Minson er kok lært op i det klassiske franske køkken. Foto: Lene C. Egeberg
Silke Scribner er trænet som barista og har flere års erfaring fra det københavnske restaurationsliv, mens kæresten Valentin Minson er kok lært op i det klassiske franske køkken. Foto: Lene C. Egeberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kok og barista bag disken i ny kaffebar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kok og barista bag disken i ny kaffebar
Vordingborg - 30. juli 2020 kl. 06:00
Af Lene c. Egeberg

Stege får endnu et restaurationstilbud, når kæresteparret Silke Scribner og Valentin Minson søndag åbner kaffebaren/caféen Boheme i Storegade 30.

Begge er 29 år og flyttede til Vestmøn for et års tid siden, hvor de efterfølgende har gået og restaureret et håndværkertilbud på Fanefjord Kirkevej.

- Men vi er langt fra færdige, siger Silke Scribner og ser lidt træt ud.

Det er dog ikke værre, end at parret - der begge har erfaring fra restaurationsbrancen, han som kok og hun som barista - har haft overskud til også at gøre lokalerne i Storegade klar til åbningen af Boheme, som sker på søndag klokken 12.

Herfra vil de resten af sommeren primært sælge kaffe af høj kvalitet, samt kakao, is-te, kage og croque monsieur - en fransk klassiker, der ligger helt i tråd med franske Valetins uddannelse indenfor det klassiske franske køkken, som han også gerne senere vil udvide Boheme med.

- Der er mange, der forbinder fransk mad med sådan nogle små, fine rettet, men det klassiske køkken er varmt, enkelt og hyggeligt, siger han, der blandt andet har retter som Boeuf Bourgignon og Coq au Vin i tankerne til vinterens menukort.

Men først står den altså på sommertravlhed hos Boheme, der fra søndag har åbent alle dage undtagen mandag fra klokken 10 til 17.30.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk