22. oktober 2019
Købmand Lars Andersen er på udkig efter nye servicer til kunderne, der kan hjælpe Min Købmand i kampen mod den kommende Rema1000. Senest har han etableret en postbutik.Foto: Lars Christensen
Købmand Lars Andersen er på udkig efter nye servicer til kunderne, der kan hjælpe Min Købmand i kampen mod den kommende Rema1000. Senest har han etableret en postbutik.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Købmand forbereder sig på Rema 1000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Købmand forbereder sig på Rema 1000
Vordingborg - 04. december 2018 kl. 12:25
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Købmand Lars Andersen vil ikke bare vente og se tiden an. Selvom Rema 1000 endnu ikke har sat så meget som en spade i jorden ved Køng, hvor de planlægger at bygge en ny discountbutik, så er købmanden fra Sallerup allerede godt i gang med at forberede sig på den øgede konkurrence.

Købmanden har besluttet sig for, at hvad der ikke kan vindes på billigere varer, skal vindes med bedre service - også typer af servicer, som købmanden ikke tidligere har tilbudt.

Senest har han etableret en postbutik i det ene hjørne, hvor kunderne kan sende og hente pakker fra en række pakkefirmaer.

- Vi har længe haft GLS hos os, men nu har vi udvidet med DAO og Bring, og i torsdags kom Post Nord også med, så nu har vi fået alle ind under vingerne, forklarer købmanden, der glæder sig over at have fået så stor en spiller som Post Nord med ind i projektet med at udvikle købmanden.

- Vi kigger på alt det, vi kan få ind af services. Og vi tager gerne i mod gode idéer. Jeg har lige etableret en kaffeautomat, så kunderne kan få frisk kaffe. Jeg overveje, om vi skal tage imod rensetøj, og jeg er i gang med at kigge på en bogbytte-reol med brugte bøger, forklarer han.

- Hvis vi skal overleve, så bliver vi nødt til at tænke i helt andre baner. Rema1000 kører deres butikker meget stringent. Vi skal udnytte, at vi er mere frie, forklarer købmanden, der allerede har set en gevinst ved etableringen af postbutikken.

- Der kommer nye kunder hertil, og det sker da, at de lige skal have noget med fra butikken.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk