21. oktober 2019
- Det kan godt være, at vi er politiske modstandere, men det her er misbrug af demokratiet, siger Markus Knuth til Sjællandske om Enhedslistens anmeldelse.
- Det kan godt være, at vi er politiske modstandere, men det her er misbrug af demokratiet, siger Markus Knuth til Sjællandske om Enhedslistens anmeldelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knuth om anmeldelse: - Politisk plattenslageri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knuth om anmeldelse: - Politisk plattenslageri
Vordingborg - 10. april 2019 kl. 17:10
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To folketingspolitikere fra Enhedslisten, Eva Flyvholm og Nikolaj Villumsen, har anmeldt Marcus Knuth (V), der er valgt i Sydsjælland, og Britt Bager (V) for brud på reglerne om partistøtte.

Bager har modtaget 100.000 kroner i fem portioner af den samme giver, mens Knuth har fået 40.000 kroner i to portioner af erhvervsmanden Fritz Schur. Pengene blev givet før sidste valg til at drive valgkamp for.

Marcus Knuth tager anmeldelsen stille og roligt, men kalder det for »politisk plattenslageri«.

- For ti dage siden ville Enhedslisten kalde indenrigsministeren i samråd om sagen, Men da Simon Emil Ammitzbøl-Bille (LA) sagde, at han glædede sig og i mellemtiden udtalte til Politiken, at reglerne er blevet fulgt, droppede Enhedslisten samrådet, fortæller Marcus Knuth og fortsætter:

- I stedet politianmeldte de os vel vidende, at anmeldelsen først vil blive behandlet om nogle måneder og så er valget overstået. Det kan godt være, at vi er politiske modstandere, men det her er misbrug af demokratiet.

Knuth er også utilfreds med, at han og Britt Bager er anmeldt som personer, men det er Venstre, der har fået pengene. Det mener han godt, at en erfaren politiker som Eva Flyvholm ved.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk