24. oktober 2019
Stener C. Støvring og hans kone har sat Kirsebærkroen i Præstø til salg. Arkivfoto: Hans-Henrik Lærke
Stener C. Støvring og hans kone har sat Kirsebærkroen i Præstø til salg. Arkivfoto: Hans-Henrik Lærke
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kirsebærkroen sat til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kirsebærkroen sat til salg
Vordingborg - 10. maj 2019 kl. 08:30
Af Peer Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter 27 år som indehaver af Kirsebærkroen på Kirsebærvej 2 i Præstø har indehaver Stener C. Støvring og hans kone sat kroen til salg.

- Det har selvfølgelig været en svær beslutning, og den har været undervejs nogle år. Vi er begge 70 år, og vi synes, at vi er blevet for gamle til at drive kroen. Igennem årene får man nogle skavanker hen ad vejen, og vi vil ikke bæres herfra. Der kommer et sluttidspunkt for alting, og nu er det altså os, som siger stop, siger han til Sjællandske.

- For nogle år siden kom jeg til skade og brækkede en ryghvirvel. Jeg har ganske vist været fuld mobil, men skaden har også påvirket beslutningen, tilføjer han med fasthed i stemmen.

Ser fremad
Selvom det er med stort vemod, Stener C. Støvring har besluttet at sætte Kirsebærkroen til salg, ser han fremad.

- Når kroen bliver solgt, indebærer det også, at vi skal flytte fra vores private bolig, der hører til stedet. Vi aner ikke, hvor vi havner, men når vi får den solgt, får vi tid til at gøre nogle af de ting, vi ikke har haft tid til gennem de seneste 27 år. For mit eget vedkommende har jeg nogle udlejningsejendomme i Præstø og Stege, der også skal passes, fortæller han.

Aftaler overholdes
Stener C. Støvring gør opmærksom på, at selvom kroen nu er sat til salg, så vil man i videst muligt omfang overholde de aftaler, der er indgået i forbindelse med udlejning af selskabslokalet på Kirsebærkroen.

- Folk skal selvfølgelig kunne være sikker på, at de kan holde deres fest, og man bliver informeret om, at stedet er sat til salg, slår han fast. Jeg ved selvfølgelig ikke, hvad der skal ske, når Kirsebærkroen bliver solgt. Det er jo helt op til den kommende ejer at beslutte, siger Stener C. Støvring.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk