20. januar 2020
Vivi Schou og Henrik Pedersen har suppleret hinanden godt gennem årene. Hun som den jordbundne, der befinder sig bedst med friske råvarer i køkkenet. Han som dirigent mellem bordene på restauranten eller ved arrangementer i København. Foto: Bjørn Armbjørn
gallery icon

Se billedserie

Vivi Schou og Henrik Pedersen har suppleret hinanden godt gennem årene. Hun som den jordbundne, der befinder sig bedst med friske råvarer i køkkenet. Han som dirigent mellem bordene på restauranten eller ved arrangementer i København. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt gourmetrestaurant lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt gourmetrestaurant lukker
Opdateret 01. november 2019 kl. 06:44
Vordingborg - 31. oktober 2019 kl. 11:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det lakker mod enden, lød det fra køkkenchef Vivi Schou, da hun og Henrik Pedersen i sommers svarede på rygterne om restaurant Babettes snarlige lukning. Nu er datoen sat. Sidste åbningsdag bliver 14. december.

arrow Læs også: Sidste aften: Babette-ejere fik drømme-afslutningen

- Det har - indrømmet - ikke været en nem beslutning, for på samme måde som Babette har været rammen om mange af vores gæsters bedste oplevelser, har den også været rammen om mange af vores bedste oplevelser. Men nu synes vi, at vi har ydet vores indsats for dansk gastronomi og glæder os til at tage fat på nogle nye hverdage, forklarer Vivi Schou og Henrik Pedersen.

De vil fra årsskiftet koncentrere sig om at levere Babette-oplevelser ud af huset til selskaber og andre events via Babette Catering.

Gennem de seneste måneder har Henrik Pedersen været i gang med at tømme sin store vinkælder, og det fortsætter han med frem til restaurantens sidste åbningsdag.

Her kommer køkkenet til at tilberede nogle af Babettes klassikere gennem årene, og så kommer flere af de tidligere medarbejdere og leger med.

Cateringen-virksomheden har allerede kalenderen fuld resten af året samt opgaver og idéer i 2020 - blandt andet i form af pop up-restaurant.

Der er afskedsreception tirsdag 17. december klokken 14 på restaurant Babette med lidt mundgodt og resterne fra Henrik Pedersens »efterhånden slunkne vinkælder«, som han udtrykker det.

arrow Babette er klar til de sidste åbningsdage
12. december 2019 kl. 15:42 Opdateret: kl. 12:31
arrow Rygterne svirrer om kendt restaurant
15. juli 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 09:46

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk