16. januar 2019
Det omstridte klubhus. Nøglerne er stadig i hænderne på fodboldspillerne, fordi dommen fra byretten blev anket inden 14 dage. Foto: Claus Vilhelmsen
gallery icon

Se billedserie

Det omstridte klubhus. Nøglerne er stadig i hænderne på fodboldspillerne, fordi dommen fra byretten blev anket inden 14 dage. Foto: Claus Vilhelmsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kastrup Fodbold anker og beholder nøglerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kastrup Fodbold anker og beholder nøglerne
Vordingborg - 12. juni 2018 kl. 06:10
Af Claus Vilhelmsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Vi mener, at byretten har taget fejl, for normalt er det sagsøger og ikke sagsøgte, der skal fremlægge beviser. Og det gjorde de jo ikke.

Det siger Nezita Mortensen, formand for KGIF's fodboldafdeling eller Kastrup Fodbold, som klubben hedder efter den sidste generalforsamling, skriver Sjællandske.

Dommen, som afgør, at klubhuset på Granvej 44 tilhører KGIF, blev afsagt 28. maj. Det chokerede såvel bestyrelse som medlemmer i fodboldafdelingen.

Siden har de holdt en ekstraordinær generalforsamling for at diskutere, hvad de skulle stille op. Det endte med, at medlemmerne enstemmigt - og efter anbefaling fra foreningens advokat Nicholas Symes - vedtog at anke dommen.

Det kan ske inden for fire uger, men hvis ikke nøglerne til klubhuset skal afleveres til KGIF's hovedbestyrelse, skal dommen ifølge KGIF's advokat Jesper Popp ankes inden 14 dage. Det er sket, da dommen blev anket fredag.

den tabte sag i byretten koster Kastrup Fodbold 25.000 kr. Men det kan koste endnu mere, hvis klubben også taber i Østre Landsret. Det ser Nezita Mortensen dog ikke som en reel mulighed.

- Vi har en stærk sag, siger hun til Sjællandske

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk