22. oktober 2019
Kim Errebo (DF) fik hjælp af hustruen Christina Christensen og sønnen Martin ved den første lygtepæl. Få minutter efter var han nået over Storebro, hvorefter turen gik over Præstø og Vordingborg retur over Bogø. Foto: Nina Lise
gallery icon

Se billedserie

Kim Errebo (DF) fik hjælp af hustruen Christina Christensen og sønnen Martin ved den første lygtepæl. Få minutter efter var han nået over Storebro, hvorefter turen gik over Præstø og Vordingborg retur over Bogø. Foto: Nina Lise
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kandidater kravlede til tops

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kandidater kravlede til tops
Opdateret 11. maj 2019 kl. 15:10
Vordingborg - 11. maj 2019 kl. 13:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Udstyret plakater, strips, stige og bidetang stod Kim Errebo (DF) lørdag klokken 11.55 klar ved en lygtepæl ved Storebro i Stege. Han er opstillet i Sjællands Storkreds og spidskandidat i Vordingborg-kredsen.

Få sekunder før kirkeklokkerne faldt i slag, kravlede modstanderne fra Venstre op på den modsatte side af vejen. Straks fulgte Kim Errebo efter.

- Det siges, at 15 procent af befolkningen beslutter, hvor krydset skal sættes, ud fra plakaterne. De vælger et kendt ansigt. Og særligt ved folketingsvalg er der mange, der går op i, at man får valgt en fra lokalområdet, siger Kim Errebo til Sjællandske.

Hans bil brød sammen, få dage før valget blev udskrevet, men lørdag havde han sikret sig et køretøj med plads til både ham, sønnen Martin, stige og 500 plakater, så han kunne komme rundt på ruten fra Stege over Præstø til Vordingborg og retur over Bogø. Søndag skal han til Lollland, hvor 50 plakater skal op primært i området omkring Rødby Havn, hvor han oprindeligt stammer fra, samt Rødby og Maribo. I Guldborgsund Kommune skal der 40 plakater op.

- I dag kører min kone og vores genbo fra havnen op mod hallen og ud over Østmøn. Vi er alle medlemmer af partiet, så det er et familieprojekt, hvor alle bidrager, siger Kim Errebo, der selv betaler plakaterne og genbruger, hvor han kan.

Han bor i Borre og er skolelærer, men eleverne kommer ikke til at se meget til spidskandiddaten frem til valget. Han bruger restferie, ny ferie og flextid, så han har kun to lektioner om ugen frem til valget.

- Vi arbejder i døgndrift. Når jeg ikke er ude at tale med folk, besvarer jeg opslag på sociale medier og forbereder mig til debatmøder. Det kan være svært at få tid til at komme ud og tale med folk i det daglige, men det har jeg nu. Det er jo det, jeg gerne vil.

Læs mere i Sjællandske mandag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk