8. maj 2021
Kalvehave har taget mod mange flygtninge, formanden for de lokale flygtningevenner, Marianne Nørlem, understregede i sin tak for prisen, at de er mange om at dele den. Foto: Poul Poulsen
gallery icon

Se billedserie

Kalvehave har taget mod mange flygtninge, formanden for de lokale flygtningevenner, Marianne Nørlem, understregede i sin tak for prisen, at de er mange om at dele den. Foto: Poul Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kalvehave fik integrationspris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kalvehave fik integrationspris
Vordingborg - 11. oktober 2017 kl. 19:32

- Tak. Og vi er mange, der deles om prisen.

Marianne Nørlem, der er formand for flygtningevennerne i Kalvehave, modtog onsdag aften årets integrationspris ved et arrangement i Medborgerhuset på Skovvej, og klapsalver fra de forholdsvist få fremmødte viste, at det er et populært valg, der er truffet, skriver Sjællandske torsdag.

- I arrangerer danskundervisning og lektiehjælp, der er fællesspisning hver lørdag, som noget nyt underviser i de nye i E-boks og netbank - og I har også fokus på kørekort til kvinder, lød det fra borgmester Michael Seiding Larsen (V), da han på rådets vegne uddelte prisen.

Børnehuset Nordlys og plejecenter Fanefjord var også indstillet, og de modtog blomster som tak for deres indsats for integrationen.

Arrangementet var samtidig en orientering om valget til Integrationsrådet samt om valgene til kommunalbestyrelse og regionsråd.

Kun få, under 40, af de cirka 1200 nye danskere, som kan stemme, var mødt op, men det skortede ikke på kandidater til integrationsrådet. De første fem har meldt sig, og der er sidste frist for opstilling 25. oktober.

Rådets formand, Farid Faizi, 47 år og fra Pakistan, indledte prisoverrækkelsen med at konstatere, at man ikke kan integrere sig selv.

- Det kræver naboskab, kollegaskab og venskab, og der er brug for indsats fra både virksomheder, det offentlige, private og foreninger, lød det fra Farid Faizi, som har været formand for rådet siden 2008.

php

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk