19. oktober 2021
Gert Larsen fra Nyråd stopper sin valgkampagne til kommunalvalget i november efter at Venstres fejl med opstillingsformen. Foto: J.C. Borre Larsen
Gert Larsen fra Nyråd stopper sin valgkampagne til kommunalvalget i november efter at Venstres fejl med opstillingsformen. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kæmpe Venstre-koks: V-kandidat trækker sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kæmpe Venstre-koks: V-kandidat trækker sig
Vordingborg - 08. oktober 2021 kl. 10:05
Af Jens-Christian Borre Larsen

Gert Larsen fra Venstre trækker sit kandidatur til det kommende kommunalvalg. Det oplyser han i en pressemeddelelse. Årsagen er Venstres kiks. Da partiet skulle anmelde kandidatlisten angav man ved en fejl, at opstillingsformen skulle være partiliste og ikke sideordnet, som man ellers har tradition for i Venstre.

arrow Læs også: Trods valg-bommert: Lykkehus kæmper videre

- Præmisserne er ændret, og det teoretiske regnestykke for hvem der opnår valg, er for mig ikke længere gennemskueligt nok. Det er alt for usikkert. Alt for meget afhænger af hvor mange listestemmer der afgives, og hvor mange der stemmer personligt. Med en 'ukendt' spidskandidat (Karina Fromberg, red.), vurderer jeg, at flere vil vælge at stemme på V-listen og ikke personligt. Det giver endnu dårligere betingelser for de sidste på listen, lyder det fra Gert Larsen.

Gert Larsen kan dog ikke officielt smide håndklædet i ringen. Det oplyser Diana Ehlers fra Vordingborg Kommunes valgsekretariat.

- Man kan ikke som enkelt-kandidat trække sig efter deadline for indlevering af kandidatlisten, som var 4. oktober klokken 12. Medmindre man er syg, siger Diana Ehlers.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk