16. december 2018
- Hun gør sin Trine både stærk og sårbar med en behændighed, der gør begge ekstremer sandsynlige. Ofte i en og samme scene, lød det i priskomiteens begrundelse.Privatfoto
- Hun gør sin Trine både stærk og sårbar med en behændighed, der gør begge ekstremer sandsynlige. Ofte i en og samme scene, lød det i priskomiteens begrundelse.Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julie fik Bodilpris i første forsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julie fik Bodilpris i første forsøg
Vordingborg - 19. marts 2018 kl. 05:23
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det var meget uvirkeligt. Jeg troede ikke på det, da han råbte mit navn op. Og da jeg først stod på scenen, var det helt overvældende.

Det er en meget rørt Julie Christiansen, der nu kan kalde sig indehaver af en bodilpris efter weekendens prisoverrækkelse.

Den 30-årige skuespiller har vundet prisen for sin præstation i filmen »Mens vi lever«.

- Det var vildt at sidde i blandt alle mine idoler. Alene blandt dem, der var nomineret til samme pris, er der flere, jeg har set op til i årevis, og hvor jeg har gået og tænkt, at hvis bare jeg kunne være lige så god som dem, forklarer hun.

Hun var bange for at snuble i sine høje hæle, så hun gik barfodet på scenen for at modtage prisen af skuespiller Nicolas Bro.

- Han spiller min far i filmen, så det var meget hyggeligt, at de lod ham overrække prisen, fortæller Julie Christiansen, der også havde sin rigtige far, musikskoleleder Henrik Christiansen, med inde til prisoverrækkelsen.

Julie Christiansen startede med skuespillet i 8. klasse. For 10 år siden flyttede hun fra Vordingborg til København.

Hun har netop afsluttet optagelserne til Bille Augusts nye film Lykke-Per, der blandt andet er optaget i Østrig. Hun har også lagt stemme til den biografaktuelle »Askedrengen i Troldkongens sal«

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk