16. oktober 2021
Marianne Christensen er kendt som en glimrende fortæller, både lokalt og på landsplan og har optrådt så langt væk som Kenya i Afrika. Hun har nu fået en pris for sit talent.
gallery icon

Se billedserie

Marianne Christensen er kendt som en glimrende fortæller, både lokalt og på landsplan og har optrådt så langt væk som Kenya i Afrika. Hun har nu fået en pris for sit talent.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Jeg elsker at fortælle«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Jeg elsker at fortælle«
Vordingborg - 15. december 2016 kl. 14:07
Af Poul Poulsen

Et portræt af Marianne Christensen burde blive læst højt i stedet for at blive skrevet ned. Men det er nu avisens lod som et trykt medie, skriver Sjællandske torsdag.

Anledningen er, at den 62-årige aktivist netop er blevet kåret til månedens fortæller af Foreningen af fortællere i Danmark.

- Det er jo ikke nogen stor begivenhed, men for mig er det en fin anerkendelse, siger den tidligere skolelærer, som fra 2011 til i år stod for dagligstuefortællinger i sit hjem i Nørregade, hvor hun inviterede skiftende fortællere på besøg.

Aktiviteten trak typisk mellem 20 og 30 deltagere, og hun overvejer, på opfordring, at tage dem op igen.

- Jeg nyder stilheden i pauserne, når alle holder vejret på en gang, eller når vi trækker vejret sammen i en fælles rytme, fortællingens rytme. Jeg står 'nøgen' foran publikum, siger Marianne Christensen, der også bruger sig selv og sit eget liv i fortællingerne. For eksempel i foredraget »En flig af mit hjerte«, der blandt andet handler om ægtemandens tidlige død.

Det lykkes for Marianne Christensen at gøre fortællingen til en levevej sammen med et kludetæppe af andre indtægtskilder fra hendes virke som coach, terapeut, hypnotisør og foredragsholder, og hun mener, at hun kan bruge 'fortælling som helende kraft'.

Som noget nyt fortæller hun også til musik, blandt andet ved blues-aftenerne på Stars, hvor den næste foregår på fredag.

Marianne Christensen har hjemmesiderne www.mariannechristensen.dk og www.healingstory.dk.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk