2. december 2020
Det ser ud til, at det er lykkedes at begrænse smitteudbruddet på byggepladsen for den nye Storstrømsbro.Foto: J.C, Borre Larsen
Det ser ud til, at det er lykkedes at begrænse smitteudbruddet på byggepladsen for den nye Storstrømsbro.Foto: J.C, Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen nye smittede hos brobyggerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen nye smittede hos brobyggerne
Vordingborg - 27. oktober 2020 kl. 08:19
Af Lars Christensen

I fredags blev der sat gang i en omfattende testning af samtlige ansatte på brobyggepladsen på Masnedø.

Efter syv kontormedarbejdere hos SBJV blev konstateret smittet med corona, blev der i samarbejde med sundhedsmyndighederne sat et mobilt testcenter op for hurtigst muligt at få smitteudbruddet under kontrol.

Nu lyder meldingen fra SBJV, at der ikke er konstateret flere smittede på brobyggepladsen. Hverken blandt kontormedarbejderne hos SBJV og Vejdirektoratet eller brobyggerne ude på byggepladsen.

- De fleste er blevet testet her på byggepladsen. Andre på eget initiativ i løbet af weekenden, forklarer pressetalsmand Christian Lemvigh fra SBJV.

Han understreger, at de syv smittede kontormedarbejdere ikke har bragt smitten med sig fra udlandet, da der ikke har været rejseaktivitet i længere tid.

Han understreger også, at der ikke er tale om samme situation som ved slagteriet i Ringsted, hvor mange slagterimedarbejdere har boet sammen på meget lidt plads og dermed let har kunne smitte hinanden.

- Kontormedarbejderne skal være her i længere tid, så det er folk, der har egen lejlighed enten i Vordingborg eller København, forklarer han.

- I samarbejde med Styrelsen for Patientsikkerhed testede vi igen mandag de medarbejdere, der er på arbejdspladsen, det vil sige både kontorfolk og bygningsarbejdere. Alle på byggepladsen testes igen onsdag for at være helt sikre på, at der ikke er flere smittede, tilføjer Christian Lemvigh.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk