3. marts 2021
En ny lokalplan skal gøre det muligt at udvide erhvervshavnen mod vest for at gøre plads til et flydende solcelleanlæg. Illustration: Vordingborg Kommune
En ny lokalplan skal gøre det muligt at udvide erhvervshavnen mod vest for at gøre plads til et flydende solcelleanlæg. Illustration: Vordingborg Kommune
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Informationsmøde om udskældt energi-ø udsættes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Informationsmøde om udskældt energi-ø udsættes
Vordingborg - 20. januar 2021 kl. 11:19
Af Lars Christensen

En udvidelse af erhvervshavnen på Masnedø har mødt stor modstand fra beboere og sommerhusejere på Ore. Nu vælger Vordingborg Kommune at gå de utilfredse naboer i møde.

arrow Læs også: Kritiker: Gør Lindholm til energi-ø

Formanden for kommunens Plan og Teknik-udvalg, Michael Larsen (R), har besluttet at udsætte det planlagte informationsmøde om lokalplanen for Energi-ø Masnedø til det igen bliver muligt at afholde fysiske møder.

Mødet flyttes derfor fra den planlagte dato 26. januar til en endnu ikke fastlagt dato, hvor Covid-19 situationen igen giver mulighed for at afholde fysiske møder.

Det betyder samtidig, at høringsfristen også forlænges til efter et fysisk møde om lokalplanen er afholdt.

- Det er en sag, som rigtig mange borgere interesserer sig for, og vi har allerede haft mange henvendelser fra borgere, som gerne vil spørge ind til planerne. Så der er ingen tvivl om, at det er en sag, som ligger mange på sinde. Det vil vi gerne lytte til. Derfor har vi vurderet, at det i dette tilfælde ikke er hensigtsmæssigt at afholde et virtuelt møde, men at vi har brug for at mødes fysisk, så vi kan sikre os, at alle kan deltage på lige fod, forklarer udvalgsformanden.

Formanden for Havnebestyrelsen i Vordingborg Havn, Poul A. Larsen (S), er enig i den beslutning.

- Det er en vigtig sag, som fortjener, at alle interessenter kan komme til orde. På den baggrund er det en god idé at udsætte informationsmødet, siger havnebestyrelsesformanden.

Vordingborg Kommune vil melde ud i de lokale medier og på hjemmesiden www.vordingborg.dk, så snart det er muligt at fastsætte en ny dato for et fysisk informationsmøde.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk