7. marts 2021
Forberedelserne til renoveringen af Københavnsvej gået i gang. Første skridt er landinspektøropmålinger.Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Forberedelserne til renoveringen af Københavnsvej gået i gang. Første skridt er landinspektøropmålinger.Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indfaldsvej gøres klar til længe ventet renovering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indfaldsvej gøres klar til længe ventet renovering
Vordingborg - 25. januar 2021 kl. 16:33
Af Lars Christensen

I de seneste dage har en mand i skriggrønt reflekstøj lyst op på Københavnsvej i Vordingborg i en sådan grad, at de færreste forbipasserende har kunnet undgå at bemærke ham.

Der er dog en god grund til, at manden går rundt og laver markeringer på vejen. Der er nemlig tale om en landinspektør fra Tvilum Landinspektørfirma, der er godt i gang med en grundig opmåling af hele Københavnsvej fra Solbakkevej til Algade.

Opmålingerne er første skridt på vejen til en hårdt tiltrængt renovering af cykelstier og fortove, der har været flere år undervejs.

- Vi arbejder på projekteringen nu, så vi kan få udbudt det her i foråret med udførelse i løbet af i år, forklarer Bjørn Buch, fagleder i afdelingen for Trafik og Ejendomme.

I efteråret besluttede politikerne at frigive tre millioner kroner til renoveringen af cykelstier og fortove på Københavnsvej. Dengang lød håbet fra udvalgsformand Michael Larsen (R), at der også ville blive plantet noget grønt i form af vejbede med stauder eller buske, så man kunne få brudt det meget grå og triste udseende på Vordingborgs nordlige indfaldsvej.

- Men det bliver ikke i den her omgang, fastslår Bjørn Buch.

- Vi har kæmpet for at finde en løsning med noget grønt, men det vil kræve et større indgreb i vejbanen, og det har vi desværre ikke mulighed for i denne omgang, forklarer han.

Han tilføjer dog, at nyt asfalt og nyt fortorv i sig selv vil pynte gevaldigt på indfaldsvejen udseende.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk