11. maj 2021
Hegnet på bagsiden er ikke færdigt - her er store huller, som hundene kan slippe ud igennem. Foto: Mille Holst
gallery icon

Se billedserie

Hegnet på bagsiden er ikke færdigt - her er store huller, som hundene kan slippe ud igennem. Foto: Mille Holst
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hundeskoven tager form men er ikke klar til hunde endnu

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundeskoven tager form men er ikke klar til hunde endnu
Vordingborg - 30. april 2021 kl. 12:31
Af Mille Holst mille.holst@sn.dk

Hundeskoven i Vordingborg tager form, men selvom den ved første øjekast ser færdig ud, så er den det slet, slet ikke endnu. For eksempel er der huller i hegnet så hundene kan slippe ud. I kommunen forventer man at kunne indvie hundeskoven inden sommerferien.

Arbejdet med at etablere en hundeskov i Vordingborg by er i fuld gang. I sidste uge blev virksomheden Poda færdig med at sætte hegn op om det udpegede område, så der nu er en indhegning både til store hunde og en til små hunde.

Der er også kommet låger op, men arbejdet er langt fra færdigt. For eksempel er der store huller under hegnet længst væk fra Næstvedvej. Derfor skal man ikke begynde at tage området i brug endnu. Man risikerer bare at ens hund stikker af.

Ifølge Stefan Skov i Vordingborg Kommunes afdelng for Byg Land og Miljø, som er dem, der etablerer hundeskoven, går der en til to måneder endnu fær hundeskoven er klar til hundene.

- Vi skal lave parkeringsplads, der skal sættes skraldespande op og nogle borde/bænke sæt. Vi er også ved at lave skilte om ordensreglerne, fortæller han til Sydsjællands Tidende.

De ting er hundene selvfølgelig ligeglade med, men Stefan Skov opfordrer til at man venter med at tage hundeskoven i brug nogle uger endnu. Hegnet er nemlig ikke lukket.

- De frivillige være med til at lukke hegnet og samle affald, inden den tages i brug, siger Stefan Skov, der har fundet en del store sten på området, som vil kunne bruges de steder, hvor hegnet ikke når jorden.

Han forventer, at alt vil være på plads, så hundeskoven kan blive indviet og taget i brug inden skolernes sommerferie.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk