1. august 2021
Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hotelejer sigtet: Gæst døde efter uheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Hotelejer sigtet: Gæst døde efter uheld
Opdateret 29. januar 2020 kl. 14:41
Vordingborg - 29. januar 2020 kl. 14:00
Af Lene C. Egeberg

Det var brud på bygningsreglementet og et udtryk for »uforsvarlig udførelse af arbejde«, der i juni sidste år førte til, at en gæst på et hotel på Møn afgik ved døden.

arrow Læs også: Dødsulykke på hotel kostede ejer 90.000 kroner

Sådan lyder sigtelsen i en sag, der torsdag kommer for retten i Nykøbing Falster, og hvor hotellets ejer både som privatperson og som repræsentant for sit ejendomsfirma er sigtet.

Ifølge senioranklager Rune Jensen vil der sandsynligvis blive tale om, at man fra anklagemyndighedens side vil kræve manden idømt en bødestraf på op til i alt 10.000 kroner.

Uheldet skete om natten den 23. juni sidste år. Her var gæsten, som Rune Jensen beskriver som en midaldrende mand med et dansk-klingende navn, indlogeret på et værelse på hotellet.

Værelset var under ombygning, og i den forbindelse mener anklagemyndigheden, at døren til altanen på værelset ikke var tilstrækkeligt sikret med værn mod nedstyrtning, og at det var den direkte årsag til, at gæsten styrtede ned fra 1. sal, da han ved 3-tiden om natten faldt ud gennem døren.

Gæsten blev senere fundet livløs på stedet, og menes altså at være død som følge af sine kvæstelser.

Da Sjællandske med få undtagelser kun nævner navne på dømte i sager, der udløser fængselsstraffe på mindst to år, skriver vi ikke navnet på den sigtede her. Men avisen har været i kontakt med ham om sagen, som han siger, har fyldt meget.

- Det var et tragisk uheld, og jeg ved ikke, hvad der skete, for der var ikke nogen andre til stede på det tidspunkt. Men jeg er rigtig ked af det, og det har været rigtig hårdt både for os, hans pårørende og min egen familie, siger han.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk