28. september 2020
I Vordingborg Kommune er man nu klar til at udbyde små opgaver til sammenlagt fire millioner for at give håndværksvirksomhederne en hjælpende hånd med corona-krisen. Foto: J.C. Borre Larsen
I Vordingborg Kommune er man nu klar til at udbyde små opgaver til sammenlagt fire millioner for at give håndværksvirksomhederne en hjælpende hånd med corona-krisen. Foto: J.C. Borre Larsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp til erhvervslivet - Opgaver for mere end fire millioner kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp til erhvervslivet - Opgaver for mere end fire millioner kroner
Vordingborg - 17. marts 2020 kl. 15:24
Af Lars Christensen

Der skal hurtigst muligt sættes gang i en lang række små opgaver inden for stort set alle håndværkerfag.

arrow Læs også: Fransk Forår bevarer endnu optimismen

Sådan lyder meldingen nu fra Vordingborg Kommune, der udbyder opgaver for mere end fire millioner kroner.

Kommunen sætter gang i arbejde med at gennemgå alle planlagte vedligeholdelsesopgaver i de kommunale bygninger for at finde frem til så mange små opgaver som muligt, der kan være med til at hjælpe det lokale erhvervsliv gennem krisen.

Teamet, som varetager vedligehold og optimering af kommunens bygninger, vil i de næste par uger koncentrere indsatsen for at udbyde mange af de opgaver, som er besluttet udført i 2020.

Vordingborg Kommune vil derfor indenfor de næste fire uger udbyde mindre opgaver for i alt cirka fire millioner kroner. Der er tale om opgaver indenfor stort set alle håndværkerfag.

De større opgaver over 500.000 kroner, som for eksempel kræver projektering vil efterfølgende blive annonceret og udbudt.

- Det er vigtigt, at vi handler hurtigt, for flere håndværksvirksomheder har allerede problemer eller risikerer at få problemer på grund af Coronavirussen. Derfor udbyder vi allerede nu de mange mindre opgaver, som er besluttet udført i år. Vi vil også som kommune indkøbe lokalt pånær på områder og varer, hvor vi er forpligtet af indgåede indkøbsaftaler, siger borgmester Mikael Smed (S).

De opgaver, der kan løses lokalt, vil blive udbudt til lokale firmaer som underhåndsbud, hvor 2 - 3 firmaer vil blive opfordret til at byde. Det er fortrinsvis de firmaer, som allerede er i kommunens database, der vil blive kontaktet.

Hvis man som håndværksfirma gerne vil være med i databasen, kan man skrive sine konktaktinfo og kompetencer til mail-adressen byggeudbud@vordingborg.dk.

Som udgangspunkt vil de firmaer, der får opgaverne, selv kunne planlægge og aftale tidspunkt for opstart, når ikke der er tale om akutte opgaver.

arrow Opdateret: Se listen over aflysninger på Sydsjælland
10. marts 2020 kl. 20:14 Opdateret: kl. 10:44
arrow Præster er klar til at hjælpe
18. marts 2020 kl. 08:00 Opdateret: kl. 15:09
arrow - Hvis der er noget vi kan, så er det at løfte i flok
18. marts 2020 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:10
Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk