19. oktober 2019
Kirsebærkroen, der er udbudt til 3,2 millioner kroner, kan køres videre som Bed & Breakfast, laves om til boliger eller føres tilbage til sine rødder som spisested. Foto: Poul Poulsen
Kirsebærkroen, der er udbudt til 3,2 millioner kroner, kan køres videre som Bed & Breakfast, laves om til boliger eller føres tilbage til sine rødder som spisested. Foto: Poul Poulsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Historisk kro til salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Historisk kro til salg
Vordingborg - 08. juni 2019 kl. 14:37
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Kirsebærkroen« i Præstø er nu sat til salg. Den historiske kro fra 1780 kan erhverves for 3.250.000 kroner, men så får man også både kro med selskabslokaler, syv værelser til Bed & Breakfast samt et parcelhus. Kvadratmeterprisen er lige over 8.300 kroner og dermed en smule under den gennemsnitlige kvadratmeterpris på godt 9.000 kroner, husene ifølge boligsitet boliga.dk blev solgt til i Præstø i 2018.

Kroen har i 27 år været drevet af Stener C. Støvring og hans hustru. De har tidligere til Sjællandske udtalt, at de sælger kroen, fordi de på grund af alder må sige stop. Parret vil i videst muligt omfang sikre, at allerede indgåede aftaler om udlejning af selskabslokalet bliver overholdt.

Man kan tilkøbe yderligere to matrikler beliggende op til grunden, hvis man ønsker at udvide og måske bygge flere boliger.

Kirsebærkroen er sat til salg gennem Nordicals Næstved sammen med ejendomsmægler Henrik Ejby. Ifølge Henning Skou, leder af Nordicals Næstved, har der indtil videre været stor interesse fra folk, der kender Kirsebærkroen fra tidligere. Folk kommer til fremvisning fra flere steder i landet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk