21. september 2020
Det nye klatrecenter bliver bygget efter professionelle standarder, og med de nye faciliteter vil klubben kunne tilbyde væsentlig flere træningstimer. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Det nye klatrecenter bliver bygget efter professionelle standarder, og med de nye faciliteter vil klubben kunne tilbyde væsentlig flere træningstimer. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her kommer der nyt klatrecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her kommer der nyt klatrecenter
Vordingborg - 11. august 2020 kl. 05:55
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Byggeriet af et nyt indendørs klatrecenter i DGI Huset Vordingborg er i gang. Bag projektet står Sydsjællands Klatreklub, der har allieret sig med firmaet Gubbies fra Hasselager. Håndværkerne godt i gang med at samle den høje del af væggen, og i løbet af de nærmeste dage bliver også den lave Bouldervæg færdig.

- Centret kommer til at bestå af en cirka 10 meter høj klatrevæg, der byder på mange forskellige udfordringer, hvor man klatrer traditionelt med reb og sikringsudstyr, fortæller Claus Hemmingsen, formand for Sydsjællands Klatreklub.

- Derudover kommer der en lavere væg på cirka 4,5 meter - en Bouldervæg hvor der klatres uden reb men med tykke madrasser som faldunderlag. Det er første gang, vi ser det i Vordingborg by, fortsætter han.

Når håndværkerne er færdige, skal klatreklubbens medlemmer i gang med at skrue klatregreb på væggene. Det er vigtigt for klubben, at klatrecentret byder på udfordringer for både rutinerede klatrere og for begyndere.

Klatrecentret kommer til at koster knap 400.000 kroner og er kulminationen på en mangeårig drøm. Klubben har selv finansieret en stor del af beløbet via klubkassen men har også fået væsentlig støtte af Vordingborg Kommune, DIF & DGI's Foreningspulje samt Nordea Fonden.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk