18. november 2017
To grader er nok til at ødelægge chokoladen, så korrekt temperering er altafgørende, forklarer Lene Evers, der her hjælper Lone Schweitz.
gallery icon

Se billedserie

To grader er nok til at ødelægge chokoladen, så korrekt temperering er altafgørende, forklarer Lene Evers, der her hjælper Lone Schweitz.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her bliver man klogere på chokolade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her bliver man klogere på chokolade
Vordingborg - 22. oktober 2017 kl. 21:45
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er ikke nok for Lene Evers at være kendt for chokolade af særdeles høj kvalitet. De mange års erfaring skal gives videre, så flere får smag for selv at lave deres egne fyldte chokolader. Derfor er hun også glad for, at der for alvor er kommet gang i kursus-delen af hendes virksomheden.

I lokalerne i forlængelse af hendes lille kælder-butik under Steges gamle fængsel er der jævnligt fyldt med kursister. I weekenden gjaldt det basis-kurset i at temperere chokoladen og blande det perfekte fyld. På andre kurser gælder det flødeboller, juleslik og påskeæg.

- Og så har jeg også nogle team building-arrangementer. Det fungerer rigtig godt, for oftest er alle deltagerne på bar bund, så der er intet galt i at dumme sig. Man kommer hjem med noget at spise og har samtidig grint en masse, forklarer Lene Evers, der åbnede butikken i Stege tilbage i 2014

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.
Like os på facebook

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk