21. september 2020
Dieter Bruun - her fotograferet ved Stafet For Livet Vordingborg - og har nu været med til at skaffe«Tænd et Lys« til Vordingborg. Foto: Lars Christensen
gallery icon

Se billedserie

Dieter Bruun - her fotograferet ved Stafet For Livet Vordingborg - og har nu været med til at skaffe«Tænd et Lys« til Vordingborg. Foto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hele Danmark vender blikket mod Vordingborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hele Danmark vender blikket mod Vordingborg
Vordingborg - 16. september 2019 kl. 21:54
Af Nina Lise
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TV2 stiller om til borgterrænet i Vordingborg, når der er »Tænd et Lys«-ceremoni under årets store »Knæk Cancer« indsamlingsshow på TV2. Det sker lørdag 26. oktober klokken 21.30. Inden da vil lokale kunstnere optræde med en række gratis koncerter i løbet af eftermiddagen. Aftenens hovednavn bliver »Noah«, der giver akustisk koncert fra klokken 21.

- At få »Tænd et Lys« til byen er et stort ønske, der går i opfyldelse. Efter at have arbejdet på det i flere år er det dejligt endelig at kunne få lov at vise Vordingborg frem fra sin smukkeste side. Vi glæder os til at kunne præsentere et flot program for hele dagen, som kulminerer med den smukke lysceremoni, hvor området omkring Danmarks Borgcenter vil blive lyst op af de mange lysposer, som vi sætter op som Knæk Cancer-blomsten, fortæller Dieter Bruun, eventmanager for dagen.

Bag arrangementet står Knæk Cancer, Stafet For Livet Vordingborg, Kræftens Bekæmpelses lokalforening og Vordingborg Kommune. Der er brug for frivillige i timerne fra klokken 12 til 24. Er man frisk på at give en hånd med, kan man melde sig under fanerne på telefon 4272 1976 eller på mail britt@orehoj.dk.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk