18. december 2017
Udvalget vil have klare linjer i forholdet mellem havnebestyrelser og kommunen, forklarer Thomas Christfort (K).Pressefoto
Udvalget vil have klare linjer i forholdet mellem havnebestyrelser og kommunen, forklarer Thomas Christfort (K).Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Havnepolitik skal fornys efter havnechef-exit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Havnepolitik skal fornys efter havnechef-exit
Vordingborg - 11. august 2017 kl. 11:31
Af Lars Christensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Havnechefens beslutning om at forlade sin stilling har sendt politikerne i Vordingborg Kommunes teknik- og miljøudvalg i tænkeboksen.

Man vil nemlig ikke nøjes med bare at finde en ny havnechef. Hele området skal have et hovedeftersyn.

- Vi skal have kigget på hele vores havnepolitik og den blå strategi. Specifikt skal vi have kigget på de uklarheder, der er om ansvar og kompetencer mellem havnebestyrelse og havnefogeder, forklarer udvalgsformand Thomas Christfort (K).

- Vi må have det til ny politisk behandling, så vi kan få præciseret forholdene. Der er en forventningsafstemning, der ikke er gået, som den skulle, tilføjer han.

- Man føler ikke, at man bliver hørt og har indflydelse nok. Kigger man i havnepolitikken er der også meget modstridende formuleringer, så jeg kan godt forstå, at det har skabt forvirring, forklarer han.

Thomas Christfort håber, at man med både ny havnechef og en ny havnefoged i Klintholm Havn kan få ro på kommunens havne.

- Vi har haft fremgang i antallet af overnattende gæster trods en elendig sommer med dårligt sejlvejr. Det er rigtig flot klaret, og det skyldes jo i høj grad vores havnebestyrelser og havnefogeder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk